Laser Mona Lisa στη σεξουαλική ικανοποίηση.

 

Σεξουαλική ικανοποίηση στις γυναίκες. Ένας χαοτικός κόσμος.

Η σεξουαλική ικανοποίηση στις γυναίκες επηρεάζεται άμεσα από την υγεία της κολπικής περιοχής. Παράγοντες όπως η ξηρότητα του δέρματος, η ατροφία, ο κνησμός , το αίσθημα καύσου μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά και σημαντικά τη δυνατότητα μιας γυναίκας να ικανοποιηθεί κατά την επαφή. Τέτοιοι παράγοντες μπορεί να επιδράσουν σε γυναίκες με χαμηλά επίπεδα οιστρογόνων κατά τη διάρκεια της φάσης του θηλασμού, με την έλευσητης εμμηνόπαυσης αλλά και κατόπιν θεραπείας για καρκίνο μαστού.
Άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική επιθυμία μιας γυναίκας είναι το αίσθημα χαλάρωσης του κόλπου που προκύπτει μετά από φυσιολογικούς τοκετούς.
Σε πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες αισθάνονται τόσο άβολα που δυσκολεύονται να εκφραστούν ελεύθερα και να συζητήσουν προβλήματα ελάττωσης της σεξουαλικής επιθυμίας με τις φίλες ή και το σύντροφό τους.


Στο Ελευcis έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε , να ακούσουμε προσεκτικά το πρόβλημα και να σχεδιάσουμε μαζί θεραπεία.
Ο εξειδικευμένος σε θέματα ουρογυναικολογίας κος Παπανικολάου έχει αναφέρει σε συνέντευξή του πως : ' ζητήματα τέτοια θεωρούνται ακόμα από πολλές γυναίκες θέματα ταμπού. Οι γυναίκες αισθάνονται πως κάτι έχει αλλάξει , πως δεν είναι πια οι ίδιες εκεί κάτω και αυτό τους προκαλεί πολλές φορές ντροπή . Κάποιες χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και απομακρύνονται από το σύντροφό τους. Σε αρκετές περιπτώσεις καλούνται να αποδεχθούν τη νέα πραγματικότητα και να δεχθούν πως η σεξουαλικότητά τους έχει χαθεί. Κάποιες άλλες αισθάνονται αγωνία για την πορεία της σχέσης τους και την αντίδραση του συντρόφου τους.' Και συνεχίζει λέγοντας: ' Παρόλα αυτά υπάρχει θεραπεία και αξίζει και κάθε γυναίκα να ενημερωθεί και να ανακτήσει τη χαμένη της σεξουαλικότητα. ΄

 

 

Το Mona Lisa laser στη βοήθεια της γυναικείας σεξουαλικότητας

Το λέηζερ MonaLisa αποτελεί μια νέα προσέγγιση στο πρόβλημα της ξηρότητας , ατροφίας και χαλάρωσης της κολπικής περιοχής.
Υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού γιατί δεν απαιτεί χειρουργείο ούτε νυστέρι ούτε τη χορήγηση φαρμάκων. Είναι σύντομη, ανώδυνη και αποτελεσματική λύση που μπορεί να αποκαταστήσει την χαμένη ελαστικότητα και σφριγήλότητα της ευαίσθητης περιοχής καινα οδηγήσει με τον τρόπο αυτό σε αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης.
To MonaLisa laser Δρα μέσω της απελευθέρωσης ενέργειας λέηζερ στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος του κόλπου. Η πρόκληση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει το κολπικό PH και την ισορροπία του κολπικού βλεννογόνου αποκαθιστώντας την ελαστικότητα, υγρασία της ευαίσθητης περιοχής.
Ιστολογικές μελέτες έδειξαν πως η εφαρμογή κλασματικού λέηζερ διεγείρει την μεταβολική κινητοποίηση ινοβλαστών, και τη σύνθεση εξωκυττάριων ιστών που αποτελούνται από ίνες κολλαγόνου και νερό. Ο αναγεννημένος βλεννογόνος ιστός οδηγεί σε αποκατάσταση της ελαστικότητας που χάθηκε με τα χρόνια.

Η απελευθέρωση λέηζερ γίνεται σε κλάσματα μικρών στρογγυλών περιοχών και το λεηζερ διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του συνδετικού ιστού. Με τον τρόπο αυτό δεν προκαλεί βλάβες στην επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας και προκαλεί αναγέννηση του κόλπου σε βάθος.
Μια κολπική κεφαλή ειδικά κατασκευασμένη για την ευαίσθητη περιοχή εισέρχεται μέσα στον κόλπο, κάτω από την καθοδήγηση του κου Παπανικολάου και η θεραπεία του κόλπου γίνεται σημείο- σημείο , ώστε να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια της περιοχής.

 

 

Ποία είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με laser Mona Lisa?

-Η θεραπεία είναι ελάχιστα παρεμβατική, αναίμακτη και ανώδυνη.-Δε χρειάζεται νυστέρι. Δεν χορηγούνται ορμόνες.
-Δεν απαιτεί χειρουργείο , ούτε αναισθησία και πραγματοποιείται στο ιατρείο Eleucis, υπό την καθοδήγηση του κου Παπανικολάου.
Οι θεραπείες είναι ακίνδυνες και διαρκούν μόνο 15 περίπου λεπτά. Μετά το πέρας της θεραπείας η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές της δραστηριότητες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα?

Συνήθως συστήνονται 3 συνεδρίες με απόσταση ενός μηνός αναμεταξύ τους, ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός της θεραπείας εξατομικεύεται ανάλογα με τα συμπτώματα και το ιστορικό και κατόπιν εξέτασης από τον κο Παπανικολάου. Μετά το πέρας των συνεδριών πιθανόν να απαιτηθεί μια ετήσια συνεδρία διατήρησης των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Mona Lisa.